Lorelei

Wombfulness is dit jaar op het Lorelei festival met de film ‘The Goddess Project’ 
&
geeft samen met Gwen Floch een Womb BlessingThe Goddess Project

The Goddess Project is een hartverwarmende en ontroerende film, gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, spraken zij met meer dan 100 vrouwen uit alle denkbare leefwijzen en transformeerden zij deze gesprekken tot een film die je zeker zal raken!

Hun missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. En dit lukt ze. Hun film wordt inmiddels over de hele wereld vertoond door mensen die dezelfde missie als zij hebben. Wombfulness draagt deze missie ook uit en haalde vol enthousiasme in september 2017 als eerste The Goddess Project naar Nederland. Inmiddels heeft zij de film aan meer dan 1500 vrouwen laten zien en tijdens de beide zomeredities van het Lorelei komt zij de film in totaal 4 keer vertonen!

Voor de film wordt een bijdrage gevraagd van €5,- Er is beperkt plek in de filmtent. Mocht je van te voren je kaartje willen reserveren, stuur me dan een mailtje: marjolein@wombfulness.nl. Je kan me ook tijdens het festival aanspreken en je naam op de lijst laten zetten.
Let op! Tijdens Lorelei 2 wordt de film begeleid door Hermine Schooneveld en Loylou van Asbeck. Womb Blessing: Zelfliefde

 "Gwen Floch (4windsenergy) en Marjolein Vos (Wombfulness) heten jou van harte welkom bij hun Womb Blessing, die ze tijdens Lorelei 1 geven. De blessing is een bekrachtiging van jouw ‘womb space’. Op energetisch en fysiek niveau is de “Womb” de creatieve ruimte onder de navel. We kennen dit centrum ook onder de Oosterse namen ‘Hara’, ‘de lage Dantian’ die resp. vertaald worden als ‘zee van energie’ en ‘gebied van Elixir’.

Tijdens de Blessing maak je dieper contact met je womb en maak je opnieuw verbinding met jouw creatieve stroom van overvloed. We maken een womb-reis door de 4 elementen om de stroom van overvloed verder te doen ontwaken en uit te breiden.

De Womb Blessing is voor alle vrouwen! Door middel van heilige klanken die we gaan chanten breiden we de elementen verder uit in onze wombspace en hiermee vieren we het leven in onszelf. Samen creëren we een veilige tempel waarin jij de blessing kunt ontvangen. Zo ontzettend welkom ben je, in de Womb Temple! " Hartegroet Marjolein en Gwen